Όροι εγγύησης προϊόντων-Πολιτική επιστροφών

Σε όλα τα εμπορεύματα του ηλεκτρονικού καταστήματός μας προσφέρεται η εγγύηση του κατασκευαστή. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε κάποια αγορά και έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το προϊόν, τον κατασκευαστή ή την χρονική διάρκεια της προσφερόμενης εγγύησης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή του εμπορεύματος που παραγγείλατε θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας η οποία βρίσκετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να μας την αποστέιλετε μέσω email.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει:

Να συμπληρωθεί η φόρμα επιστροφής

Να επιστραφεί εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα που το συνοδεύουν (απόδειξη η τιμολόγιο αγοράς)

Το εμπόρευμα να είναι στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί. Να επιστραφούν και όλα τα έντυπα που το συνοδεύουνε όπως είναι οι οδηγίες χρήσης.

Σε αυτή την περίπτωση που δεν έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και το προϊόν είναι όπως ακριβώς σας απεστάλη η εταιρία μας υποχρεώνεται να σας επιστρέψει τα χρήματα σας με τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε κατά την αγορά του προϊόντος. Επιβαρύνεστε μόνο το κόστος μεταφορικών αποστολής και επιστροφής.

Δέματα με χρέωση παραλήπτη δεν θα γίνονται αποδεκτά καθώς και δέματα που δεν έχει προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρία μας.

Η εταιρία δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση κόστος απεγκατάστασης και επανεγκατάστασης του ανταλλακτικού.


Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος και αφού έχετε παραλάβει επιβεβαίωση από την εταιρία μας για επιστροφή του προϊόντος η διαδικασία έχει ως εξής:

  • 1) Η εταιρία μας θα στείλει το προϊόν για έλεγχο στο εργοστάσιο κατασκευής του και ακολουθώντας την γνωμοδότηση του θα προβεί σε αντικατάσταση ή επισκευή του προϊόντος.
  • 2) Η εταιρία μας θα σας επιστρέψει χρήματα για εγγύηση ελαττωματικού προϊόντος μόνο αν η κατασκευάστρια εταιρία εξετάσει το προϊόν και αποδειχθεί ότι έχουν τηρηθεί όλες οι προϋποθέσεις σωστής εγκατάστασης του προϊόντος.
  • 3) Σε περίπτωση λάθους τοποθέτησης η εγγύηση παύει να υφίσταται.Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί μέσα σε χρονικό διάστημα τριάντα (30) ημερών από την ημέρ/νία επιστροφής του εμπορεύματος. Αλλαγή σε αυτό το χρονικό περιθώριο είναι δυνατή μόνο κατόπιν συμφωνίας με εσάς και αφού έχετε επιλέξει κάποιον τρόπο διακανονισμού επιστροφής ο οποίος απαιτεί περισσότερο χρόνο (π.χ. επισκευή του εμπορεύματος).

Όλα τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα δεν επιστρέφονται. Αυτό συμβαίνει διότι τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα:

  • 1) Είναι όλα δοκιμασμένα από τα εργοστάσια κατασκευής τους κατά την διάρκεια των ελέγχων ποιότητας και έχει διαπιστωθεί η καλή λειτουργία τους.
  • 2) Είναι ευπαθή και αν υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα με τα ηλεκτρολογικά του αυτοκινήτου σας το οποίο μπορεί να μην είναι διαπιστωμένο από την πλευρά σας, μπορεί να βλάψει και το προϊόν που αγοράσατε από εμάς (π.χ. βραχυκύκλωμα)